Bruidsmake-up en bruidskapsel Eindhoven

Bruidsmake-up & Bruidskapsel

Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Annemieke Make-up & Hair verzorgt graag je bruidsmakeup en/of bruidskapsel op de mooiste dag van je leven!

Proefsessie

Tijdens de proefsessie kijken we samen naar je wensen en wat het beste bij je past. Je bruidsmakeup en bruidskapsel moeten niet alleen bij je jurk passen, maar ook bij je persoonlijkheid. Ik kan mij onderscheiden doordat ik me op meerdere vlakken gespecialiseerd heb in de bruidsstyling. Ik ben als haarstyliste gespecialiseerd in bruidskapsels en föhn kapsels. Daarnaast bied ik ook extra behandelingen in mijn salon aan die het totaal plaatje compleet kunnen maken. Zo ben ik een gecertificeerde browstyliste, ik kan dus zorgen voor de perfecte wenkbrauwen op je trouwdag om je gezicht nog mooier te laten uitkomen. Daarnaast bied ik ook de wimperlift (ook wel lashlift) behandeling aan, waarmee ik je volle gelifte wimpers kan geven. Dit kan allemaal besproken worden tijdens de proefsessie.

Je hebt bij mij de mogelijkheid om hair extensions te huren voor je trouwdag. Hierdoor kan er bij veel kapsels net dat extra gegeven worden! Ik werk met hair extensions van Zascha Hair, 100% human hair. Ook deze mogelijkheid kan bekeken worden tijdens de proefsessie. Mocht je al accessoires voor je bruidskapsel hebben, zoals een speld of sluier, kun je deze gelijk meenemen. Mocht je nog geen keuze hebben kunnen maken, heb ik genoeg haar accessoires om te kunnen testen tijdens het proefkapsel. Ook zijn deze haaraccessoires aan te schaffen in mijn salon.

De proefsessie plannen we ongeveer 6 weken voor je trouwdag in, uiteraard in overleg. De proefsessie zal ongeveer 3 uur duren. Ik vind het belangrijk dat je helemaal tevreden bent, dus ik reken ruim de tijd voor deze afspraak. Na de proefsessie worden er aantekeningen en eventuele foto's gemaakt zodat ik op je trouwdag goed voorbereid te werk kan gaan.

Als je alleen een proefsessie voor een bruidsmakeup of alleen een bruidskapsel willen, is dit natuurlijk ook mogelijk. De proefsessie hiervoor zal ongeveer 1,5 tot 2 uur zijn.

De trouwdag

De trouwdag zelf is natuurlijk een spannende dag. Ik kom op deze dag bij jou thuis zodat jij ontspannen kunt beginnen in je eigen omgeving. Samen zorgen we ervoor dat je er stralend uitziet voor deze bijzondere dag. Je haren worden goed gefixeerd met een lak en je makeup krijgt ook een speciale makeup fix. Een bijpassende lipstick of lipgloss is inclusief. De sessie zal ongeveer 2,5 tot 3 uur duren.

Bruidsgasten

Ik bied de mogelijkheid om jullie daggasten te voorzien van een mooie make-up en/of kapsel. Als haarstyliste heb ik me, naast de bruidskapsels en opsteekkapsels, ook gespecialiseerd in het föhnen van korte en lange kapsels. Dus ook alle moeders en schoonmoeders van de bruiden zijn bij mij welkom.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken met Annemieke?
Neem dan vrijblijvend contact op met de contact button rechts onderin de pagina.

Kijk hier voor de bijbehorende tarieven.