bruid-jorien2

Bruidsmake-up & Bruidskapsel

Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Annemieke verzorgt graag je bruidsmake-up en/of bruidskapsel op de mooiste dag van je leven!

Proefsessie

Tijdens de proefsessie kijken we samen naar je wensen en wat het beste bij je past. Je bruidsmake-up en kapsel moeten niet alleen bij je jurk passen maar ook bij je persoonlijkheid. Ik kan mij onderscheiden omdat ik, indien gewenst, werk met airbrush foundation. Deze foundation ziet er zeer natuurlijk uit. Het blijft de hele dag en avond zitten en je hoeft tussendoor niks bij te werken. Het droogt meteen, blijft veegvast en zal niet vlekken. Het is daardoor ideaal voor een stralende bruidsmake-up.
Je hebt bij mij ook de mogelijkheid om hairextensions te huren voor je mooie dag. Hierdoor kan er bij veel kapsels net dat extra gegeven worden! Mocht je al accessoires voor je bruidskapsel hebben, zoals een speld of sluier, kun je deze gelijk meenemen.

De proefsessie plannen we in overleg en naar wens in, ongeveer 6 weken voor je trouwdag. De proefsessie zal ongeveer 3 tot 4 uur duren. Ik vind het belangrijk dat je helemaal tevreden bent, dus ik reken ruim de tijd voor deze afspraak. Na de proefsessie worden er aantekeningen en eventuele foto's gemaakt zodat ik op je trouwdag goed voorbereid te werk kan gaan.

Mocht je alleen een proefsessie voor een bruidsmake-up of alleen een bruidskapsel willen, is dit natuurlijk ook mogelijk. De proefsessie hiervoor zal ongeveer 1,5 tot 2 uur zijn.

De trouwdag

De trouwdag zelf is natuurlijk een spannende dag. Ik kom op deze dag bij jou thuis zodat jij ontspannen kunt beginnen in je eigen omgeving. Samen zorgen we ervoor dat je er stralend uitziet voor deze bijzondere dag. Je haren worden goed gefixeerd met een lak en je make-up krijgt ook een speciale make-up fix. Een bijpassende lipstick of lipgloss is inclusief. De sessie zal ongeveer 3 uur duren.

Bruidsgasten

Ik bied natuurlijk ook de mogelijkheid om andere gasten te voorzien van een mooie make-up en/of kapsel.Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Kijk hier voor de bijbehorende tarieven.