Make-up workshop Eindhoven
Make-up workshop Eindhoven

Make-up workshop door Annemieke Make-up & Hair

Tijdens deze make-up workshop leer je hoe je jezelf op een professionele manier kunt opmaken. Hoe kies je de juiste kleur foundation? Welke kleuren passen goed bij je en hoe blijft een lipstick goed zitten? Je wordt daarbij door mij begeleidt bij het vinden van je eigen ‘stijl’. Stap voor stap wordt alles aan je uitgelegd waarna je vervolgens zelf kunt gaan experimenteren. Met als resultaat een mooie accentuering van je eigen persoonlijkheid. Heb je zelf nog bepaalde vragen die je graag behandeld wilt hebben in de workshop? Ook dat is geen probleem.

Sinds augustus 2018 heb ik een salon aan huis, met ook een eigen ingang. De ideale locatie voor een gezellige workshop!

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een make-up workshop:
- Individuele workshop visagie (duur: 1½ uur)
- Duo workshop visagie (duur: 2 - 2½ uur)
- Groepsworkshop visagie (duur: 2½ - 3 uur)

De workshops worden gegeven aan maximaal 6 personen. Ik vind het belangrijk dat iedereen genoeg persoonlijke aandacht kan krijgen. De workshop is natuurlijk af te stemmen op jouw persoonlijke wensen. De workshop zal plaatsvinden in mijn salon in Eindhoven. Het gebruik van alle materialen is inclusief. Daarnaast wordt er gezorgd voor koffie, thee, water en wat lekkers. Kijk hier voor de bijbehorende tarieven.

LET OP: vanwege corona worden de workshops tijdelijk maar aan maximaal 3 personen gegeven.

KARAJA

Tijdens de workshops wordt gewerkt met het make-up merk Karaja. Karaja is een decoratief cosmetica merk dat in 1985 is opgericht in Bergamo, Italië, waar ook het complete assortiment van vernieuwende en professionele make-up wordt geproduceerd en ontwikkeld. Het trendy Italiaanse merk is geschikt voor alle vrouwen van alle leeftijden die graag met kleur spelen, maar die ook letten op de gezondheid van hun huid. De collectie van Karaja wordt twee keer per jaar uitgebreid met nieuwe seizoen producten. Daarnaast levert dit exclusieve merk een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. Karaja staat erom bekend dat ze heel veel kleurpigment bevat in de producten.
Alle producten van Karaja zijn dierproefvrij! Dat is iets wat ik heel belangrijk vind.

Annemieke Make-up & Hair is sinds juli 2018 dealer van Karaja. Alle producten kunnen gekocht en/of besteld worden in de salon.

Dus heb je zin in een gezellige en leerzame workshop met bijvoorbeeld vriendinnen, familie, kennissen of collega’s? Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken met Annemieke?
Neem dan vrijblijvend contact op met de contact button rechts onderin de pagina.