workshop1
workshop7
workshop8

Make-up workshop door Annemieke

Tijdens deze make-up workshop leer je hoe je jezelf op een professionele manier kunt opmaken. Hoe kies je de juiste kleur foundation? Welke kleuren passen goed bij je en hoe blijft een lipstick goed zitten? Je wordt daarbij door mij begeleidt bij het vinden van je eigen ‘stijl’. Stap voor stap wordt alles aan je uitgelegd waarna je vervolgens zelf kunt gaan experimenteren. Met als resultaat een mooie accentuering van je eigen persoonlijkheid.

Sinds augustus 2018 heb ik een salon aan huis, met ook een eigen ingang. De ideale lokatie voor een gezellige workshop!

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een make-up workshop:
- Individuele workshop visagie (duur: 1½ uur)
- Duo workshop visagie (duur: 2 - 2½ uur)
- Groepsworkshop visagie (duur: 2½ - 3 uur)

De workshops worden gegeven aan maximaal 6 personen. Ik vind het belangrijk dat iedereen genoeg persoonlijke aandacht kan krijgen. De workshop is natuurlijk af te stemmen op jouw persoonlijke wensen. De workshop kan plaatsvinden in mijn salon in Eindhoven, bij jou thuis of op een andere gewenste locatie. Het gebruik van alle materialen is inclusief. Daarnaast wordt er gezorgd voor koffie, thee, water en wat lekkers. Kijk hier voor de bijbehorende tarieven.

KARAJA

Tijdens de workshops wordt gewerkt met het make-up merk Karaja. Karaja is een decoratief cosmetica merk dat in 1985 is opgericht in Bergamo, Italië, waar ook het complete assortiment van vernieuwende en professionele make-up wordt geproduceerd en ontwikkeld. Het trendy Italiaanse merk is geschikt voor alle vrouwen van alle leeftijden die graag met kleur spelen, maar die ook letten op de gezondheid van hun huid. De collectie van Karaja wordt twee keer per jaar uitgebreid met nieuwe seizoen producten. Daarnaast levert dit exclusieve merk een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. Karaja staat erom bekend dat ze heel veel kleurpigment bevat in de producten.
Alle producten van Karaja zijn dierproefvrij! Dat is iets wat ik heel belangrijk vind.

Annemieke Make-up & Hair is sinds juli 2018 dealer van Karaja. Alle producten kunnen gekocht worden in de salon.

Make-up workshop met fotoshoot

Het is mogelijk om het resultaat van de make-up workshop vast te laten leggen door een professionele fotograaf. Deze zal aansluitend aan de workshop van iedereen mooie foto’s maken, eventueel met de groep samen of alleen. Maar net wat je zelf wilt. Ik kan hiervoor een vrijblijvende offerte op maat laten maken.

Dus heb je zin in een gezellige en leerzame workshop met bijvoorbeeld vriendinnen, familie, kennissen of collega’s? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.
workshop4 workshop5