workshop1
workshop7
workshop8

Make-up workshop door Annemieke

Tijdens deze make-up workshop leer je hoe je jezelf op een professionele manier kunt opmaken. Hoe kies je de juiste kleur foundation? Welke kleuren passen goed bij je en hoe blijft een lipstick goed zitten? Je wordt daarbij door mij begeleidt bij het vinden van je eigen ‘stijl’. Stap voor stap wordt alles aan je uitgelegd waarna je vervolgens zelf kunt gaan experimenteren. Met als resultaat een mooie accentuering van je eigen persoonlijkheid.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een make-up workshop:
- Individuele workshop visagie (duur: 1½ uur)
- Duo workshop visagie (duur: 2 - 2½ uur)
- Groepsworkshop visagie (duur: 2½ - 3 uur)
De workshops worden gegeven aan maximaal 6 personen. Ik vind het belangrijk dat iedereen genoeg persoonlijke aandacht kan krijgen. De workshop is natuurlijk af te stemmen op jouw persoonlijke wensen. De workshop kan plaatsvinden bij mij thuis in Eindhoven, bij jou thuis of op een andere locatie. Kijk hier voor de bijbehorende tarieven.

Kryolan

Tijdens de workshop wordt gewerkt met het make-up merk Kryolan. Kryolan maakt professionele make-up. Zij produceren hun cosmetica daadwerkelijk zelf. Hun assortiment wordt door visagisten en grimeurs over de hele wereld gebruikt. De grondstoffen die zij gebruiken, hebben de hoogste zuiverheid. Om hun uitzonderlijke huidtolerantie continue te kunnen blijven bieden, werken zij samen met top-dermatologen en worden er voortdurend klinische tests gedaan. Geen enkel product van Kryolan is ooit op een dier getest!
Het gebruik van alle materialen is inclusief.

Make-up workshop met fotoshoot

Het is mogelijk om het resultaat van de make-up workshop vast te laten leggen door een professionele fotografe. Ik werk samen met Hylke Greidanus Photography. Zij zal aansluitend aan de workshop van iedereen mooie foto’s maken, eventueel met de groep samen of alleen. Maar net wat je zelf wilt. Ik kan hiervoor een vrijblijvende offerte op maat maken.

Dus heb je zin in een gezellige en leerzame workshop met bijvoorbeeld vriendinnen, familie, kennissen of collega’s? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.
workshop4 workshop5