Wenkbrauwstyling

IT'S ALL ABOUT THE BROWS! Wenkbrauw styling is hot.

Er zijn verschillende mogelijkheden om je wenkbrauwen te laten stylen. Annemieke zorgt voor de perfecte wenkbrauw vorm, aangepast op jouw gezicht, om je gezicht zo goed mogelijk te laten uitkomen. Wenkbrauwstyling doen we doormiddel van het shapen van je wenkbrauw. Voor het shapen maken we gebruik van epileren en/of waxen. Haartjes die te lang zijn worden met een schaartje bijgewerkt. Om je wenkbrauwen nog mooier uit te laten komen is er de mogelijkheid om je wenkbrauwen te laten verven met wenkbrauwverf of henna.

Wenkbrauwverf of Brow Henna


Met wenkbrauwverf kunnen we de haartjes één tot een paar tinten donkerder maken. Met brow henna verven we ook de haartjes, en is een leuke bijkomstigheid dat de henna ook op de huid blijft zitten, tot wel 14 dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerdere vorm, en heb je dus eigenlijk geen wenkbrauw make-up meer nodig.

Annemieke werkt met de volgende merken:

Berodin Wax, een heerlijke zachte wax voor je huid en tegelijkertijd ook sterk in het verwijderen van de haartjes. Berodin Wax kan aangebracht worden bij lage temperaturen en blijft in tegenstelling tot andere merken flexibel zonder plakkerig te worden.
BrowTycoon, de ultieme Henna verf. Ultiem omdat het absoluut niet schadelijk is voor de huid en langdurig een schitterend effect geeft. De BrowTycoon kleuren zijn weergaloos.
Biosmetics Intensive verf, een uitzonderlijke en kwalitatieve wenkbrauwverf. Voor schitterende kleuring en langdurig resultaat dankzij de unieke samenstelling.

Patch test vereist

Voor een henna behandeling is een patch test vereist, zodat we zeker weten dat je geen allergie hebt. Je kunt minimaal twee dagen van tevoren in de salon langskomen om deze test te doen. Mocht je er geen tijd voor hebben, dan verven we de eerste keer met gewone verf en doen we een testje tijdens deze behandeling.

Wanneer zijn Henna Brows af te raden?

- Bij een erg vette huid. De henna verdwijnt dan helaas snel van de huid
- Als je zeer blonde wenkbrauwen hebt, of een heel lichte huid
- Als je al heel donkere en volle wenkbrauwen hebt. De haartjes hoeven immers niet meer te worden geverfd en een afdruk op de huid is dan niet nodig.
- Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen
- Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf
- Wanneer je ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een henna tatoeage
- Als je na de behandeling van plan bent om heel veel in de zon te gaan
- Als je zwanger bent
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Kijk hier voor de bijbehorende tarieven.