De perfecte wenkbrauwen

IT'S ALL ABOUT THE BROWS! Wenkbrauw styling is hot.

Er zijn verschillende mogelijkheden om je wenkbrauwen te laten stylen. Annemieke Make-up & Hair zorgt voor de perfecte wenkbrauw vorm, aangepast op jouw gezicht, om je gezicht zo goed mogelijk te laten uitkomen. Annemieke begint met het uitgebreid opmeten en uittekenen van je wenkbrauwen. Wenkbrauw styling doen we door middel van het shapen van je wenkbrauw. Voor het shapen maken we gebruik van epileren en/of waxen. Haartjes die te lang zijn worden met een schaartje bijgewerkt. Om je wenkbrauwen nog mooier uit te laten komen is er de mogelijkheid om je wenkbrauwen te laten verven met wenkbrauw verf.

NIEUW bij Annemieke Make-up & Hair

Wil je bij jezelf elke dag de perfecte wenkbrauw kunnen maken? Dan is er nu de mogelijkheid tot een Brow Workshop. Annemieke leert hoe je met de juiste producten bij jezelf de perfecte wenkbrauw kunt maken. Alle producten zijn te koop in de salon, zodat je thuis meteen aan de slag kunt. De brow workshop is apart te boeken of je kunt kiezen voor het totale pakket met een Brow Ultimate behandeling (zie hieronder de mogelijkheden).

Wenkbrauwen verven


Met wenkbrauw verf kunnen we de haartjes één tot een paar tinten donkerder maken. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerdere vorm. De verf komt ook wat op de huid te zitten, alleen vervaagt dit na een aantal dagen. Door het verven van de wenkbrauwen kun je vervolgens ook makkelijker elke dag de perfecte wenkbrauw bij jezelf maken.
Annemieke Make-up & Hair werkt met de volgende merken:

Berodin Wax, een heerlijke zachte wax voor je huid en tegelijkertijd ook sterk in het verwijderen van de haartjes. Berodin Wax kan aangebracht worden bij lage temperaturen en blijft in tegenstelling tot andere merken flexibel zonder plakkerig te worden.
Biosmetics Intensive verf, een uitzonderlijke en kwalitatieve wenkbrauw verf. Voor schitterende kleuring en langdurig resultaat dankzij de unieke samenstelling.
BrowTycoon
Wil je meteen een afspraak maken? Klik dan op onderstaande button.

Boek nu!

Heb je nog vragen of is er geen geschikte datum en/of tijd meer beschikbaar?
Neem dan vrijblijvend contact op met de contact button rechts onderin de pagina.

Kijk hier voor de bijbehorende tarieven.