De perfecte wenkbrauwen

IT'S ALL ABOUT THE BROWS! Wenkbrauw styling is hot.

Er zijn verschillende mogelijkheden om je wenkbrauwen te laten stylen. Annemieke Make-up & Hair zorgt voor de perfecte wenkbrauw vorm, aangepast op jouw gezicht, om je gezicht zo goed mogelijk te laten uitkomen. Wenkbrauw styling doen we door middel van het shapen van je wenkbrauw. Voor het shapen maken we gebruik van epileren en/of waxen. Haartjes die te lang zijn worden met een schaartje bijgewerkt. Om je wenkbrauwen nog mooier uit te laten komen is er de mogelijkheid om je wenkbrauwen te laten verven met wenkbrauw verf of henna.

Wenkbrauw verf of henna verf


Met wenkbrauw verf kunnen we de haartjes één tot een paar tinten donkerder maken. Met de henna verf verven we ook de haartjes, en is een leuke bijkomstigheid dat de henna ook op de huid blijft zitten, tot wel 14 dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerdere vorm, en heb je dus eigenlijk geen wenkbrauw make-up meer nodig.

Annemieke Make-up & Hair werkt met de volgende merken:

Berodin Wax, een heerlijke zachte wax voor je huid en tegelijkertijd ook sterk in het verwijderen van de haartjes. Berodin Wax kan aangebracht worden bij lage temperaturen en blijft in tegenstelling tot andere merken flexibel zonder plakkerig te worden.
BrowTycoon, de ultieme Henna verf. Ultiem omdat het absoluut niet schadelijk is voor de huid en langdurig een schitterend effect geeft. De BrowTycoon kleuren zijn weergaloos.
Biosmetics Intensive verf, een uitzonderlijke en kwalitatieve wenkbrauw verf. Voor schitterende kleuring en langdurig resultaat dankzij de unieke samenstelling.

Patch test vereist

Voor een henna behandeling is een patch test vereist, zodat we zeker weten dat je geen allergie hebt. Je kunt minimaal twee dagen van tevoren in de salon langskomen om deze test te doen. Mocht je er geen tijd voor hebben, dan verven we de eerste keer met gewone verf en doen we een testje tijdens deze behandeling.

Wanneer is Henna verf af te raden?

- Bij een erg vette huid. De henna verdwijnt dan helaas snel van de huid
- Als je zeer blonde wenkbrauwen hebt, of een heel lichte huid
- Als je al heel donkere en volle wenkbrauwen hebt. De haartjes hoeven immers niet meer te worden geverfd en een afdruk op de huid is dan niet nodig.
- Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen
- Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf
- Wanneer je ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een henna tatoeage
- Als je na de behandeling van plan bent om heel veel in de zon te gaan
- Als je zwanger bent
Wil je meteen een afspraak maken? Klik dan op onderstaande button.
Bij het boeken van de afspraak wordt een aanbetaling van 50% gevraagd welke verrekend wordt bij de afspraak.Heb je nog vragen of is er geen geschikte datum en/of tijd meer beschikbaar?
Neem dan vrijblijvend contact op met de contact button rechts onderin de pagina.

Kijk hier voor de bijbehorende tarieven.